Değerler Serisi: Karıştım, Dağıldım

Değerler Serisi: Karıştım, Dağıldım

Bir saat eline telefonu almadan, evdekilere seslenmeden, bir şeyler yiyip içmeden en son ne zaman bir kitap okudun ya da bir hobi ile uğraştın? İki haftadır meditasyon, ajanda oluşturma gibi akıllı seçimler pekte çözüm üretmiyor. Geçici bir durum olduğunun farkındayım.

Bazen hayatınızda bir çiçek soluverir. Sımsıkı sarıldığınız değerler anlamlarını ve önceliklerini yitirir. Hayatımda solan tüm çiçeklere bir alan açtım. Sizlerin varlığı benim kimliği oluşturan parçalardan biri diye andım.

Üzgün olduğumda daha çok çalışan ve de yorgunluğun kıymetini bilenlerdenim. Benim için duygu yönetimi, içimden gelmese de aynı saatlerde düzenli ve devamlı elimdeki işe odaklanabilme becerisidir. Sonrası acıyı çekmek ve güvendiğim kişilere aktabilmektir. Bazen sıralama değişir. Yok saydıklarım, gölgesinde üşüttüğüm bir dağ oldu. İyileştikten sonra var saydıklarımı bir ekmek gibi bölüşmeyi seçtim. Hayatta mutlu anlar var ve acı anlar da var. Her şey bittiğinde hayatı yaşamak çok güzel. Çünkü içinde yaşadığımız kadar hiçbir duygu bu kadar yoğun olmayacak. Yoğun duyguların gölgesinde bu yazıyı okuyorsan, bil ki o duygu yerini bir çıta daha yüksek ya da dahi iyi haline bırakacak. Ve her şeye rağmen yaşamak çok güzel.

***

İş bulmak, mülakatları aşmak, assessment süreçlerinde başarılı olmak için kariyer koçluğu,

Özgüvenli iletişim, kişisel imaj, potansiyelini açığa çıkarma, bolluk bereket bilinci (wellbeingness) için potansiyel koçluğu hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Mail : info@oldanismanlik.com.tr

***

Kitabımı Satın Almak İsterseniz:

https://www.dr.com.tr/Kitap/Olumlama-Kitabi/Deniz-Feyzan/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0001889496001

***

Telif Hakkı©2021 Deniz Feyzan. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://www.denizfeyzan.com.tr) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Deniz Feyzan. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://www.denizfeyzan.com.tr