MINDFUCK Kitap Yorumu

MINDFUCK Kitap Yorumu

?MindFuck?

#PetraBock

#book #completedreading

TAG: “How you will overcome mental self-sabotage?”?

“In this practical textbook, Dr. Petra Bock reveals effective strategies that will unfetter you from old thinking patterns and help you use your own potential to the fullest.

• An award-winning method for overcoming mental self-sabotage

• The groundbreaking three-step-method for a MINDFUCK-free life

• Includes numerous highly effective coaching units and interesting exercises.”

????Rating: 5/3.5

For me, It is good to get basic guidelines how to improve or where to start.

#bookstagram #bookish #bookworm  #igreads #instabooks #nonfiction #bookphotography #selfdevelopment #personaldevelopment #coaching #mindfuck #bookblogger #bookblog

….

?MindFuck?

PetraBock

#kitap #okudumbitti

ALINTI???

“Gelişim göstermek istiyorsak, alışkanlık olarak değer biçme ve karşılaştırma, yerini yoğunlaşma ve dikkate bıraktığı zaman çok daha etkin sonuç aldığımızı görürüz.” Sf.49?

Alman ünlü koçlarından biri olan Petra Bock’a göre tüm bu zihinsel sabotajlarımızın karşılığı “mindfuck”. “to fuck somebody’s mind” deyimidir. Bir insanı manipüle etmek anlamına gelir. Petra Bock’ın yorumuyla bu tanım kişinin kendi kendisini manipüle ve sabote etmesi anlamına geliyor ve konunun ayrıntılarını Mindfuck isimli kitabında anlatıyor. Başka neler var?

• Zihinsel sabotajın üstesinden gelmek için ödüllü bir yöntem

• MINDFUCK’suz bir yaşam için çığır açan üç adım

• Koçluk yaklaşımları ve çeşitli egzersizler

En çok dikkatimi çeken kendi kendini engellemenin 7 başlığı idi. Felaket telalcıları, inkarcılar, baskıcılar, mükememmelliyetçi ve çok bilmişler, kuralcılar, güvensizler ve balon motivasyona sahip gazmanlar ?

?????

Bu kitap kişisel gelişim konuları bu kadar yaygınlaşmasaydı, tesir yaratabilirdi. Ancak şu an bu konulara fazlaca maruz kaldık diye bir parça bildiğimiz temaları destekler diyebiliriz.

???Puanım:3/5 #kitapokudum #kitapkurdu #okudugumkitap #edebiyat #kisiselgelisim #birkitapbirokur #birkitapdaha #1dahakitap #benvekitabim #1kitapbirfoto