Mutluluk Beyinde Başlar.

‘Mutluluk Beyinde Başlar.’

Daniel Gilbert’ın eseriyle ilgili görüşlerimi paylaşmak istedim. Instagram @nature.books.love sayfamızda kitapların özel dünyasına yer veriyoruz. Bizi oradan da takip edebilirseniz daha fazla paylaşıma erişebilişiniz.  
#Kitapalıntısı

*On dakika içinde öleceğini öğrenseydin, şu anda ne yapıyor olurdun?

*Kusursuz olmak yerine dürüst olmayı deneyin.

#KitapYorumu

İnsan bir hayal kurduğunda kimi zaman onu deneyimlemekten kaçar. Ya da erteler. Bugünün hisleriyle yarını düşündüğümüz için gerçekleştiğinde hayal ettiğimiz andaki gibi hissetmememiz bu kaçışın en büyük nedenidir. Bu kitap içinde bunu pek çok kez anımsayacaksınız. Deneyler, örnekler içinde biraz savrulacaksınız. Ağırlıklı beyin fonksiyonları üzerine edinilecek bilgiler Incognito – Beynin Gizli Hayatı isimli kitap okuyucularını bir kıyas yapmaya sürükleyebilir. Altını çizeceğiniz değerli bilgiler ve de farklı deneyler var. Akış sıkıntılı, cümleler sesli okumaya uygun olmayacak uzunlukta kurulmuş. Biraz sıkılarak kitabı tamamladım.

#kitap #kitapokudum #kitapkurdu #okudugumkitap #edebiyat #kisiselgelisim #birkitapbirokur #birkitapdaha #1dahakitap #reading #benvekitabim #1kitapbirfoto #reading