Değerler Serisi: Gerçekten Hazır Mısın?

Değerler Serisi: Gerçekten Hazır Mısın?

Bir önceki yazımda değerler konusuna koçluk bakış açısıyla dokunmak istedim. Kendi kariyerimizi, seçimlerimizi ve de yol haritamızı yeniden belirleyebilmek için değerlerin öneminden bahsettik. Tıpkı aç karnına çalışılan bir dersten verim alınamayacağı gibi ruhu beslemeden vizyonu kurmak mümkün değil.

Bugün aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde etmenin mümkün olmadığına değinmek isterim. Değerlerini belirledin. Buna göre yeni insanları ya da işleri hayatınıza çekmek istedin. Peki davranış ya da yeni yöntemleri deneyebildin mi? Dahası ne kadar sürdürebildin?

Bu soruları önce kendime de yönlendiriyorum. Yeni insanlara ulaşmak için clubhouse gibi yeni mecraları da kullanıyorum. Tıpkı burası gibi eski bir yayın noktasında blog yazmaya devam ediyorum. Geçmiş ve gelecek arasında köprü kur, Deniz:) Elinde neler var? Para, çevre, diploma, yaratıcı fikirler… Elindekilere sahip çık ve onlar için hayata teşekkür et. Şimdi onların üzerine neler ekleyebilirsin?

Bunun için kendine merhametli ol. Biraz daha zaman ver. Pandemi zaman kavramına bakış açını değiştirse de zaman ver. Yeniden doğrulmak zaman alacaktır. Bunu bilirsen ertelemek yerine yapılandırma aşamasına geçersin. Bugün bu yazıya ihtiyacı olan bir arkadaşına selamlarımla paylaşım yaparak bir kelebek etkisi yaratmaya ne dersin? Mutlu haftalar…

***

İş bulmak, mülakatları aşmak, assessment süreçlerinde başarılı olmak için kariyer koçluğu,

Özgüvenli iletişim, kişisel imaj, potansiyelini açığa çıkarma, bolluk bereket bilinci (wellbeingness) için potansiyel koçluğu hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Mail : info@oldanismanlik.com.tr

***

Kitabımı Satın Almak İsterseniz:

https://www.dr.com.tr/Kitap/Olumlama-Kitabi/Deniz-Feyzan/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0001889496001

***

Telif Hakkı©2021 Deniz Feyzan. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://www.denizfeyzan.com.tr) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2021 by Deniz Feyzan. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://www.denizfeyzan.com.tr