5 Etkili Spiritüel Kitap

5 Etkili Spiritüel Kitap

Kişisel gelişim başlığı altında; ruhsal gelişim, zihinsel gelişim, bedensel gelişim hem bir birine bağlı hem de derinlemesine detaylı konular olarak tanımlanabilir. Böyle olunca kitapları içeriğini de bu yönde ayırmak mantıklı olacaktır. Evrensel dil, tekamül, ezoterik bilgilerin yer aldığı ruhsal dönüşüm kitaplarından bu hafta bahsettim. 5 kitap üzerine şekillenen ve youtube kanalımda yer alan kitaplara buradan da değinmek isterim.

Birinci kitabımız, bu tarz kitaplar içinde bir olmazsa olmaz: Tanrı ile Sohbet – Neale Donald Walsch

Yazarın bu kitabı dünya da yankı uyandırmış ve de arkasından pek çok yazara ilham olmuş bir eser. Yazarın kendi hikayesi, düştüğü yanılgılar sonrasında, hayatına çektiği tüm olumlu ve de olumsuz senaryoların kaynağında kendi seçimlerinin olduğunu keşfetmesi anlatılıyor.

İkinci Kitabımız: Debbie Ford’a ait Işığı Arayanların Karanlık Yanı adlı eseri

Uyuşturucu bağımlılığından kendini kurtarmış bunun üzerine insanlara yardımcı olma gayesi olan, vefatının ardından bize güzel eserler bırakmış bir yazar. Hayatımda neden olumsuz insanlar, müşteriler, ilişiler var diyorsanız, yazar bunu örnekleriyle çok güzel bir şekilde anlatmış.

Üçüncü Kitabımız: Svagito R. Liebermeister tarafından yazılmış Sevginin Kökleri adlı eseri

Hayatım, ailemle geçen sorunlar üzerine kısır bir döngü içinde ya da aile dizimi konularına çok meraklıyım diyorsanız, bu kitabı okurken arada ağzınızın yarım açık kaldığını hissedeceksiniz. Sorunlarınızın, zihniniz de aşamadığınız düşüncelerin, kaynağı ve çözümleri biraz ağır ve aile diziminin teknik diliyle sizinle. Önden bir araştırma yaparak kitabı okumanız tavsiye edilir.

Dördüncü kitabımız da okült bilgilere sahip, ruhsal öğretmen Gurjieff’den gelsin. Olağanüstü İnsanlarla Karşılaşmalar, yazarın hayatından bir kesitle yaşammıza misafir oluyor. Ruhsal olgunlaşma ve buna yönelik bakış açınızı zenginleştirecek bir kitap. Psikoloji ve Jung arketipleriyle ilgilenelerin dikkatini çekecek bir eser.

Beşinci Kitabımız, vizyonlama ve meditasyon konuları ile etkileşim halinde olanlar için gelsin. Shakti Gawain’in yazdığı Yaratıcı İmgeleme kitabında olumlu düşünebilme becerisi ve de buna yönelik egzersizler size eşlik edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir